LOADER
Menu

Brian Gardner Mogensen i Debatten på DR2 om skat og flygtninge

 • 16 dec. 2017
 • Samfundsdebat
 • Torsdag den 14.12.2017 deltog adm. direktør og partner i Realise ApS i Debatten på DR2 om skat og flygtninge. En spændende debat der handlede om, hvad det er for et samfund vi ønsker med fokus på om lavere skat bidrager til vækst og velstand, hvor stor den offentlige sektor skal være, samt hvordan vi skal tage os af flygtninge i Danmark?

  Skal en direktør i en ung konsulentvirksomhed blande sig i samfundsdebatten om skat og flygtninge? Det var det første spørgsmål der meldte hos Brian Gardner Mogensen, da han fik invitationen til at deltage i Debatten på DR2.

  Brian Gardner Mogensen siger:

  Det er rigtig svært, men jeg endte med den vurdering, at jeg som virksomhedsrepræsentant også skal blande mig  i samfundsdebatten med synspunkter og vurderinger på lige fod med alle andre. Jeg vurderede, at så længe jeg er i min tilgang er saglig og faglig, bør det være muligt at deltage i debatten.

  Men jeg havde også noget tvivl, da jeg var usikker på, om det ville skade vores virksomhed, hvis jeg blander mig i samfundsdebatten. Med andre ord. Hvis man stikker snuden frem, må man også forvente at få en over snuden og dermed mange der er uenige i ens synspunkter. Her vurderede jeg dog, at de fleste kan holde skæg for sig og snot for sig og dermed skelne mellem forretning og samfundsdebat. 

  Jeg finder at det setup, som Debatten på DR2 kører med deltagelse af både politikere, medier, samfundsdebattører, arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationer, erhvervsvirksomheder, lønmodtagere m.v. er et godt koncept, der sikrer, at man kommer godt rundt om de temaer, der er sat til debat.”

  Hvis du vil gense debatten:

  • https://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-tv/debatten-2017-12-14
  • https://da-dk.facebook.com/Debatten/videos/2000039686703646/