LOADER
Menu

Har du brug for en ekspert på Folkemødet på Bornholm?

Folkemødet 2018 nærmer sig og det betyder spændende folkelige debatter om på forskellige aktuelle politiske områder. Realise tilbyder i 2018 at deltage i paneldebatter med ekspertviden på områderne “Infrastruktur og Vækst”, “Klimabeskyttelse og Vækst” og “Hvad skal der til for at kommunale investeringers afføder den ønskede Vækst”. Står du og mangler en ekspert på disse områder – så kontakt Realise.

Igen i år er der udsigt til et godt og spændende Folkemødet i Allinge, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former på Bornholm. Formålet er et udvikle det danske demokrati.

Realise tilbyder at deltage i paneldebatter med ekspertviden på de områder, hvor Realise besidder dyb indsigt og viden gennem mange års rådgivning og erfaring. I 2018 kan Realise tilbyde at deltage i paneldebatter der, har følgende elementer i sig:

  • Hvad betyder investeringer i infrastruktur for vækst?
  • Hvad betyder investeringer i klimabeskyttelse for vækst?
  • Hvad skal der til for af kommunale investeringer afføder den ønskede vækst?

Realise tilgang og udgangspunkt er i de samfundsøkonomiske effekter at investeringer på områderne infrastruktur og klima. For så vidt angår kommunale investeringer er fokus på forholdet mellem ønsker, drømme og realisme.

Partner/adm. direktør Brian Gardner Mogensen i debat på Folkemødet i 2015. Kilde: TV Syd

For nærmere information og aftale kontakt:

  • Partner/direktør Martin Elmegaard Mortensen på e-mail: [email protected] eller mobil nr.: 22565661
  • Partner/adm. direktør Brian Gardner Mogensen på e-mail: [email protected] eller mobil nr.: 60522561