LOADER
Menu

Kig forbi og vi giver kaffen!

 • 20 sep. 2017
 • Nyt projektkontor
 • Hvis du ønsker at høre mere om vores rådgivningsydelser i Realise og hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores nye projektkontor hos Nordbo kontorfællesskabet i Helsingør, hvor vi altid er vært ved en kop kaffe.

  I sommerferien fik Realise et nyt projektkontor i Helsingør i ejendommen Von Ostens Palæ på adressen Stengade 83A st. Projektkontoret er en del af Nordbo kontorfælleskabet i Helsingør, hvor Realise deler kontor sammen med en række andre firmaer.

  Direktør og partner Martin Elmegaard Mortensen siger:

  Vi er rigtig glade for at være en del af kontorfælleskabet Nordbo, der udover Realise tæller en række private firmaer indenfor f.eks. kommunikation. Jeg er sikker på vi med tiden, kan skabe gode synergier og samarbejder på tværs af firmaer. Stedet er en perle, hvor bygningens arkitektur og indretning samt ikke mindst udsigten til bl.a. Kronborg, Sverige og færgerne til Helsingborg, er som et skud vitaminer, man kun kan komme i godt humør af“.

  Hvis du har lyst til at se vores nye projektkontor og høre mere om Realise og vores rådgivningsydelser, så kig forbi og vi giver kaffen!

  Billede 1: Udsigt til færgerne og Sverige fra projektkontoret i Helsingør, Kilde: Realise ApS

  Billede 2: Udsigt til Kronborg fra projektkontoret i Helsingør, Kilde: Realise ApS

  Billede 3: Forår og sommer kan vi tage kaffen i vores have i Helsingør, Kilde: Realise ApS