LOADER
Menu

Realise til generalforsamling og Topmøde i Dansk Industri

 • 28 sep. 2016
 • Globalisering/Politik
 • Realise deltog den 27. september 2016 i sin første generalforsamling og sit første Topmøde i Dansk Industri, DI, under overskriften “Transforming Denmark – winning the future”. En spændende dag med fokus på hvordan danske virksomheder, Danmark og hele den danske befolkning vinder fremtiden – både internationalt og digitalt.

  Realise er medlem af DI Rådgiverne, der er DI’s branchefællesskab for rådgivningsvirksomheder. I den egenskab deltog adm. direktør og partner Brian Gardner Mogensen i DI’s årlige generalforsamling og topmøde i henholdsvis Skuespilhuset og Operaen på Holmen i København.

  Globaliseringen og digitaliseringen var en stor del af omdrejningspunktet for DI topmødet, ligesom virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft i fremtiden, hvor den demografiske udfordring i Danmark vil kalde på arbejdskraft fra udlandet på grund af de store årgange der forlader det danske arbejdsmarked.

  Brian Gardner Mogensen siger:

  Adgangen til udenlandsk kvalificeret arbejdskraft bliver helt afgørende i de kommende årtier, hvis dansk produktion og konkurrenceevne skal sikres. Derfor er det meget vigtigt, at mobiliteten i EU’s indre marked fastholdes og styrkes i fremtiden. Som virksomhed er det ligegyldigt om arbejdskraften kommer fra f.eks. Danmark, Tyskland eller Sverige. Det vigtige er at arbejdskraften er tilgængelig og kvalificeret”.

  Den politiske debat i Danmark om regeringens 2025 plan fyldte også meget på Topmødet i DI. Der var indlæg fra statsminister Lars Løkke Rasmussen, Venstre og formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen, der gav hver deres bud på hvilken medicin, der skal til for at skabe vækst og velstand i Danmark.

  Brian Gardner Mogensen  siger:

  I forhold til den politiske debat herhjemme i Danmark er der set med mine øjne kun én vej frem. Det er at skabe de mest optimale rammer for at drive virksomhed i Danmark. Det er at sikre, at der altid vil være incitament til at gøre en ekstra indsats. Det indbefatter en reduktion af omfanget af skatter og afgifter i Danmark. Og det indbefatter, at vi mindsker og effektiviserer den offentlige sektor, herunder prioriterer hvad den offentlige sektor skal og ikke skal”.

  resized_20160927_092656

  Adm. direktør Brian Gardner Mogensen på vej til topmøde i DI, Foto: Realise ApS