LOADER
Menu

Realise ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig god sommer!

 • 27 jun. 2016
 • Sommer
 • Sommeren er ved at få et godt tag i Danmark og sommerferien nærmer sig med hastige skridt. En skøn tid med mulighed for at koncentrere sig om familien, få slappet godt af og få fyldt energidepoterne op. Realise ønsker vores kunder og samarbejdspartenere en rigtig god sommer og vi ser frem til at genoptage samarbejdet efter sommerferien.

  Sommeren 2016 markerer samtidig, at Realise har eksisteret i ca. 1/2 år, hvilket strengt taget ikke er noget at skrive hjem om. Alligevel er vi  både stolte og taknemmelige over, at vi er kommet så langt. Dette skyldes i høj grad at vores personlige og forretningsmæssige netværk har taget godt i mod Realise og mange i dag gør brug af vores rådgivning i forbindelse med  tilvejebringelse af et professionelt og uvildigt økonomisk beslutningsgrundlag i forbindelse med investeringer i såvel den offentlige som den private sektor. Se mere herom under “Kunder” her på hjemmesiden.

  En særlig tak til vores samarbejdspartnere i City Development Group – Urban Strategy og Albæk Kommunikation – samt vores samarbejdspartnere om BOP modellen -“The Business of Place” Kvistgaard+Hird. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

  Rigtig god sommer og på gensyn efter sommerferien 🙂

   

  De bedste sommerhilsener

   

  Martin og Brian