LOADER
Menu

Realise vinder fremtidens Hedeland Naturpark

 • 19 apr. 2017
 • Naturparker
 • I dag blev det på rådhuset i Taastrup offentliggjort, at Team SLA  i samarbejde med 2+1 Idébureau, Realise, Johansen Skovsted og Morten DD har vundet arbejdet med udviklingsplanen for fremtidens Hedeland Naturpark.

  I dommerbetænkningen hedder det:

  “Dommerkomiteen har lagt særlig vægt på tre hovedtemaer i deres bedømmelse af de tre forslag: fysik, formidling og forretning. I denne proces kom dommerkomiteen frem til, at Team SLA vurderes til at have det stærkeste forslag som udgangspunkt for den kommende udviklingsplan. Der er lagt vægt på ideerne til udvikling af naturen og sammenhæng med omkringliggende byer og landskab. Team SLAs forslag til Hedeland Naturpark indebærer bl.a. en øget dramatisering af landskabet med dybe dale, ”bjerge”, ødemark og en central rute kaldet Horndrageren, opkaldt efter en sjælden orkidéblomst, som vokser i Hedeland”.

  Billede af team SLA fra offentliggørelsen den 29.4.2017 fra rådhuset i Taastrup. Fra venstre er det Sofie Kjærsgaard Dybro fra SLA, Sebastian Skovsted fra Johansen Skovsted og Brian Gardner Mogensen fra Realise. Kilde: SLA

  Realise har været ansvarlig for arbejdet med økonomisk rentabilitet i det samlede projekt samt de konkrete businesscases.

  Adm. direktør/partner Brian Gardner Mogensen udtaler:

  Vi er i Realise meget stolte af, at være en del af det vindende SLA team. Det har bådet været en spændende og udfordrende konkurrence, der har krævet nytænkende og innovative idéer i arbejdet med  at udvikle fremtidens Hedeland Naturpark, som vi nu høster frugten af. TAK for et rigtig godt samarbejde med SLA, 2+1 Idébureau, Johansen Skovsted og Morten DD. Vi glæder os til samarbejdet fremadrettet“.

  Se mere på følgende links:

  https://www.htk.dk/Service/Nyheder_Presse/Nyhedsoversigt/Nyheder/2017/April-2017/Visionaere_ideer_til_fremtidens_Hedeland.aspx

  http://www.sla.dk/dk/projects/det-ny-hedeland