LOADER
Menu

Brian Gardner Mogensen holder indlæg på byudviklingskonferencer i Byens Ejendom i foråret

 • 13 jan. 2022
 • Byudvikling
 • Partner Brian Gardner Mogensen deltager i foråret med indlæg på to byudviklingskonferencer i regi af Byens Ejendom – “Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør” og “Byudvikling på havne – best practice”.

  Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør

  Konferencen har fokus på både byudvikling og erhvervsudvikling langs Nordkysten mellem Hellerup og Helsingør og finder sted den 29. marts 2022.

  Brian vil tale om Nordsjælland som turismemagnet herunder mulighederne for udvikling af hoteller, badehoteller, ferieboliger, camping langs Nordkysten og i Nordsjælland.

  Realise har udarbejder en rapport om turistinvesteringer for Visit Nordsjælland.

  Læs mere her: https://byensejendom.dk/conference/nordkysten-byudvikling-og-ejendomsmarked-mellem-hellerup-og-helsingor-1247

  Byudvikling på havne – best practice

  Konferencen har fokus på erfaringer med transformation af udtjente erhvervshavne til byudvikling og finder sted den 24. maj 2022.

  Brian vil tale om hvordan modelberegninger med fokus effekter i form af kommunale skatteindtægter (kommuneskalt og grundskyld) kan anvendes som led i tilvejebringelse af det økonomiske beslutningsgrundlag.

  Realise har foretaget en modelberegning af de økonomiske effekter af en transformation af indre del af Kolding Havn fra erhvervshavn til en ny bydel med boliger, kontorerhverv, restauranter/cafeer og detailhandel.

  Læs mere her: https://byensejendom.dk/conference/byudvikling-paa-havne—best-practice-1289

  For nærmere information

  For nærmere information kontakt Brian Gardner Mogensen på mobil 60522561 eller e-mail [email protected]