LOADER
Menu

Realise bidrager til nyt Radisson Red hotel i Aarhus

 • 07 jul. 2020
 • Hotelmarkedet
 • Realise har bidraget med identificering af markedsunderlaget for det nye Radisson Red hotel i Aarhus, der er det første af sin slags i Skandinavien. Realise har undersøgt efterspørgslen efter hotelværelser i Aarhus.

  Radisson Red Aarhus

  Radisson Red Aarhus er det første af sin art i Skandinavien og er placeret i en eksisterende bygning i Rådhusgården med udsigt over blandt andet Rådhuspladsen, Musikhuset og Aros Kunstmuseum. Hotellet omfatter 78 store designværelser, moderne møde- og begivenhedsfaciliteter, et motionscenter, bar og restaurant.

  Radisson Red Aarhus er realiseret i et samarbejde med investor og udvikler Niels Albertsen og European Hotel Group der har været ansvarlig for at tiltrække en international hoteloperatør – Radisson Hotel Group. Rådgivere er MOE A/S og Luplau & Poulsen ApS.

  For mere information om Radisson Red Aarhus: https://www.europeanhotelgroup.com/Project_1

  I 2016 åbnede det første Radisson Red i Bruxelles. I dag har kæden 12 hoteller repræsenteret i verden

  Markedsanalyse og business case

  Realises kernekompetencer i tilknytning til hotelprojekter er udarbejdelse af en professionel uvildig markedsanalyse samt opstilling af en retvisende business case som led i tilvejebringelse af et beslutningsgrundlag for et hotelprojekt.

  For nærmere information om Realises ydelser kontakt Partner Brian Gardner Mogensen på tlf. 60522561 eller e-mail: [email protected]