LOADER
Menu

Realise i vækst på hotelmarkedet

 • 06 dec. 2017
 • Hotelmarkedet
 • Efter to år med en markant stigende opgaveportefølje på Hotelområdet har Realise som ambition, at blive den fortrukne rådgiver, når grundejere, investorer, projektudviklere og kommuner ønsker at tilvejebringe et professionelt og uvildigt markedsgrundlag, som en del af beslutningsgrundlaget for hotelprojekter.

  Er der et marked for at arbejde med et hotelprojekt i en bestemt geografi og på en bestemt grund? Hvad er efterspørgslen efter hotelværelser i dagens situation og hvad er efterspørgslen efter hotelværelser i fremtiden? Hvilken driftsøkonomi er realiserbar og hvilket forretningskoncept kan understøtte en ønsket økonomi. Det er nogle af de spørgsmål som Realise hyres til at afdække og beregne af grundejere, investorer/operatører og kommuner, der arbejder med hotelprojekter.

  Hotelmarkedet er igennem de sidste to år blevet et markant forretningsområde i Realise, der har været involveret i hotelprojekter i hele Danmark f.eks. Aarhus, Herning, Odense, Bornholm, samt flere konkrete steder på Sjælland og Øerne samt i Vestjylland.

  Adm. direktør og partner Brian Gardner Mogensen siger:

  Det stod ingen steder skrevet, at Realise skulle beskæftige sig med hotelprojekter, men det er ikke desto mindre en kendsgerning her to år efter opstarten af vores konsulentvirksomhed. Vores økonomiske- og markedsmæssige kompetencer efterspørges til at skabe et uvildigt og professionelt retvisende markedsgrundlag i dagens situation og i en fremtidig situation blandt grundejere, investorer, projektudviklere og kommuner.

  Hotelprojekter er forbundet med betydelige investeringer, hvorfor det er helt afgørende for vores kunder, at have vished for, om der er et potentielt forretningsgrundlag i form af et indtægtsgrundlag der modsvarer investeringens størrelse og giver det ønskede afkast, inden der igangsættes et due-diligence forløb med henblik på realisering af en hotelprojekt.

  Realise har som ambition og målsætning, at være den foretrukne rådgiver på hotelmarkedet, når grundejere, investorer, projektudviklere og kommuner ønsker at tilvejebringe et professionelt og uvildigt markedsgrundlag, som en del af beslutningsgrundlaget for arbejde med et hotelprojekt.

  For nærmere dialog om information om ydelser på hotelområdet kontakt: