LOADER
Menu

Samfundsøkonomiske nøgletal for fodgængertrafikken i København præsenteres på Aalborg Trafikdage

Direktør og partner i Realise Martin Elmegaard Mortensen deltager som indlægsholder på dette års udgave af Aalborg Trafikdage på Aalborg Universitet den 27. og 28. august 2018, hvor han vil præsentere resultaterne af den indledende samfundsøkonomiske nøgletalsanalyse for fodgængertrafikken i København.

Realise har udarbejdet en indledende analyse af det samfundsøkonomiske potentiale ved fodgængertrafik for Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Fokus på:

  • Samfundsøkonomiske gevinster ved den nuværende gangtrafik
  • Samfundsøkonomiske gevinster ved øget fysisk aktivitet/aktiv transport til fods
  • Samfundsøkonomiske gevinster ved en ekstra km til fods overflyttet fra bil

På dette års udgave af Aalborg Trafikdage vil direktør og partner i Realise ApS Martin Elmegaard Mortensen præsentere resultaterne af analysen. Dette finder sted den 28. august 2018 kl. 10:30 i Special Session med overskriften “Back to the future: Revurdering af den samfundsøkonomiske analyse – nu med gang, cykling og kollektiv transport”. Ud over Martin Elmegaard Mortensen vil der på sessionen være indlæg fra Anna Garrett fra Supercykelstisamarbejdet, Mette Olesen fra Nordjyllands Trafikselskab og Morten Skou Nicolaisen fra Aarhus Kommune.

Se Special Session her:

Se Aalborg Trafikdages fulde program her:

Aalborg Trafikdage – Program_netudgave_2018