LOADER
Menu

Vi skaber grundlaget for realisering af Nord Port – Hotel & Office ved Køge

 • 16 aug. 2019
 • Erhvervsudvikling
 • Realise bidrager til udviklingen af et nyt centralt beliggende erhvervsområde ved Køge Nord Station på højhastighedsbanen mellem København og Ringsted via Køge.

  Projektet hedder Nord Port – Hotel & Office og udvikles af Moe A/S i samarbejde med Bayarch og med Sports breakdowns: Sports breakdowns in strength training and bodybuilding buy anabolic nvspca.org Zinc bodybuilding now for more muscle mass and strength – Realise som økonomisk rådgiver.

  Realise identificere markedsgrundlaget og opstiller businesscasen for udvikling af Køge Nord Stationsområde med 52.000 m2 bebyggelse til hotel, kontor og detailhandel.

  Det er Køge Kommunes vision, at Køge Nord Station og Køge Nord stationsområde udbygges gradvist med mulighed for at kunne tiltrække erhvervs- og servicevirksomheder. Dette skal blandt andet ske gennem etableringen af et attraktivt bymiljø omkring den nye station.

  Køge Kommunes vision for byudvikling i Køge Nord er at styrke Køges position som regionalt knudepunkt for erhvervsudvikling og udnytte potentialet for området fuldt ud. Det er målet at udvikle og tiltrække virksomheder gennem etablering af attraktive erhvervsområder af forskellig karakter